top of page

ESITTELY

 Keravalta lähtöisin oleva valmentaja ja ratsuttaja Roosa Lappalainen valmentaa, treenaa ja kilpailee eritasoisilla hevosilla toiminimellään RL Equestrian.
 
Lappalaisen erityisosaamiseen kuuluu nuorten hevosten sisäänratsastus ja peruskoulutus ja niiden saatteleminen aina kilparadoille sekä palkinnoille asti. Hän on tehnyt uraansa enimmäkseen kenttäratsastuksen parissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja kuulunut myös nuorten maajoukkueeseen.
 
Työnantajina ja oppaina hänellä on ollut muun muassa Ruotsissa Anna Hassö ja Stall Lagerfeltin myyntitalli.
 
Lappalaisen päätavoite jokaisen hevosen kohdalla on selkeä: tehdä hevosesta turvallinen, luottavainen ja toimiva ratsu. Roosa työskentelee Tuusulan Jokelassa ja ottaa ratsutukseen kaikenlaisia hevosia aina niiden lähtökohdat kokeneesti huomioiden. Nuorten kohdalla keskitytään saavuttamaan vakaat lähtökohdat ratsun uraa varten ja vanhemmilla hevosilla tavoitteena useimmiten on eteenpäin koulutus ja mahdollinen myynti.

Roosa myös valmentaa eritasoisia ratsukoita ja ottaa niitä vastaan sekä omalla tallillaan että matkaa sovittaessa muuallekin. Intohimonaan hän työstää kenttäratsukoita ja lähellä olevan Keravan ratsastuskoulun maastoesteet hän tunteekin läpikotaisin. Kaikentasoiset ratsastajat ja hevoset ovat tervetulleita hänen valmennuksiinsa.
 
Jos kiinnostuit tuomaan hevosesi Roosalle koulutukseen tai tulemaan valmennukseen ota rohkeasti yhteyttä!
bottom of page